Zoubková víla

Zoubková víla

Někteří z Vás jistě znají scénu z filmu Transformers, když v noci přistávají na planetě Zemi roboti (autoboti) a malá holčička stojí tu noc v pyžámku venku na zahradě, kouká na obrovské monstrum před sebou a říká: „Tak ty jsi ta Zoubková víla?". Mnozí z Vás při zhlédnutí tohoto filmu jistě netušili, o jaké Zoubkové víle holčička mluví.

Stejně jako Santa Claus, jde o imaginární postavičku pocházející ze Spojených států. Jak Zoubková víla přesně vypadá, nikdo netuší. Co je ale jisté, že po nocích tajně navštěvuje dětské pokoje a sbírá mléčné zoubky. Ty děti nechávají pod polštářem, aby je víla mohla vzít a místo nich zanechat dáreček, anebo peníze. Je na rozhodnutí rodičů, zda víla dá pozornost za všechny vypadané zoubky, anebo jen za ten první a také je na nich vysvětlení, co víla se zoubky dělá, nejčastěji se říká, že z vypadlých zoubků staví zámek.

Tato báchorka může sloužit i jako dobrá motivace pro prevenci a čistění zubů.

Zoubková víla se u nás těší stále větší oblibě. Velkou tradici má již v zahraničí, kde se vyrábějí nejrůznější předměty s motivem zoubkové víly, pytlíčky a krabičky, do nichž se zoubky dávají, či speciální polštářky s kapsičkou na zoubek. Některé z těchto vychytávek jsou již k dostání i u nás.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

828 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 828 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání