Pan Travňák

Pan Travňák

S příchodem jara a velikonočních svátků si můžete doma s dětmi vyrobit různé jarní dekorace, které vyzdobí Váš okenní parapet. Znáte „pana travňáka"? Zkuste si jej doma vyrobit, je to velice jednoduchý a zajímavý nápad, jak zabavit děti i sebe.

Co budete potřebovat?

- silonkovou ponožku,

- dřevěné piliny,

- osení nebo travní semínka,

- gumičku,

- tavnou pistoli,

- očička nebo postačí i velké knoflíky, dále cokoliv na ozdobu - drátky na brýle a ústa.

A jak postupovat?

Navlékneme si silonkovou ponožku přes ruku, tím nabereme hrst pilin a přidáme k nim hrst travního semena nebo osení. Čím více, tím lépe a doplníme opět pilinami podle toho, jak chceme mít travňáka velkého. Na konci punčochy uděláme uzel. Musíme si dát pozor na to, jak si ho nasměrovat, kde bude mít obličej. Travní semínka musí být nahoře, až travička poroste, vytvoří se travňákovi vlásky.

Potom si můžeme travňáka vytvarovat. Piliny uprostřed „obličeje" taháme do malého klubíčka, jako nos a můžeme zpevnit (obmotat) gumičkou. Takto můžeme vytvarovat i uši.

Oči, ústa, brýle nalepíme tavnou pistolí a travňák je hotový!

Pak nezapomeňte pana travňáka pořádně zalévat, nebo klidně i namočit do misky s vodou, nebo na něj stříkat vodu rozprašovačem, dát na slunné místo a jen čekat na první vlásky.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

837 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 837 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání