Svátek matek

Svátek matek

Na druhou květnovou neděli každoročně připadá den matek. Pojďme se seznámit s matkami hrdinů z oblíbených animovaných pohádek, jak by například vypadala matka Mickey Mouse?

Maminka nebo matka je důležitou postavou v reálném životě a proto vystupuje takřka v každé pohádce nebo kresleném seriálu. V některý jsou zmíněny jen okrajově, jako například v Mimoni, já padouch 2, kde si napravený padouch vzal svou kolegyni, protože chtěl pro Mimoně a své adoptivní dcery pořídit matku.

Naopak v pohádce Na Vlásku se objevují matky rovnou dvě. První matce k narození princezny Lociky pomohla kouzelná květina, ale Lociku ukradla zlá čarodějnice a vychovala ji ve věži, jako druhá náhradní matka.

V seriálu Doktorka Plyšáková má hlavní hrdinka, malá holčička jménem Doký, která dokáže komunikovat s plyšovými zvířátky, svou vlastni maminku, která je také doktorka a Doký si přeje být doktorka po ní, až bude velká.

V seriálu Želvy Ninja, je jeden díl nazván Trhačova matka. Trhač je protivníkem želvích ninjů, byl totiž jedním z nejlepších studentů prastaré školy bojových umění, ve které vyučoval "mistr Tříska".  Jenže Trhač svého mistra zradil a musel školu opustit.

V našem eshopu nakoupíte spoustu dětského oblečení a doplňků pro děti s těmito výše zmíněnými hrdiny a můžete udělat dětem radost, stejně tak jako oni udělají radost vám, a ke dni matek pro maminky připraví malou pozornost nebo alespoň kytičku.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

837 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 837 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání