Hola, hola, škola volá!

Hola, hola, škola volá!

Prázdniny utekly jako voda a je nejvyšší čas nachystat na začátek září vše potřebné pro Vašeho školáka. Nebo máte doma dokonce nastávajícího prvňáčka a ještě nemáte zkompletované všechny pomůcky? V dnešní době již většina škol před prvním školním dnem rodičům poskytne seznam všech pomůcek, které škola vyžaduje. My se pokusíme se o shrnutí a pomoc s výběrem těch nejdůležitějších.

Základem je kvalitní aktovka, u nás můžete vybírat z aktovek a batohů s motivy oblíbených pohádkových hrdinů jako je Frozen nebo Spiderman. Podobně také penály jsou k dostání v různých typech a designech, které můžete sladit s aktovkou. Do pouzdra budete jistě potřebovat tyto základní psací potřeby: obyčejné tužky, pastelky, ořezávátko, gumu, malé pravítko a nůžky s kulatou špičkou. K uspořádání věcí v aktovce jistě oceníte naši nabídku desek na sešity nebo na abecedu.

Důležitou součástí vybavení do školy je i box na svačinu a láhev na pití, v našem eshopu máme velký výběr tzv. Zdravé láhve.

V neposlední řadě budete potřebovat oblečení pro děti na hodiny tělocviku, nejvhodnější je tričko s krátkým rukávemkraťasy nebo legíny a obuv se světlou podrážkou. Tento cvičební úbor nebo jen samotné přezůvky můžete uložit do některého z těchto pytlíků a vaků.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

828 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 828 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání