21. 6. Mezinárodní den triček

21. 6. Mezinárodní den triček

V roce 2008 vznikl nový svátek - mezinárodní den triček. Po celém světě se v tento den konají různé akce a shromáždění. Oslava tohoto svátku spočívá v možnosti vyjádřit a oslavit svou lásku k tričku, k nejvšestrannějšímu kusu oblečení. Trička mohou být nošena sólo nebo pod téměř jakýkoliv jiné oblečení. Každý z nás má jistě v šatníku své oblíbené kousky, možná již ošuntělé nebo opotřebované, ale stále jsou pro nás srdečním záležitostí.

Kolik triček vlastníte vy?

A věděli jste, že?

Asi 90% z nás nosí tričko každý den a v průměru jedna osoba vlastní 27 triček.

Páry, které nosí partnerská trička, mají o 1,1347% větší pravděpodobnost, že spolu zůstanou déle, než páry, které ne.

Nejvíce triček najednou oblékla Sanath Bandara ze Srí Lanky a to 257 triček, tento rekord je zapsaný v Guinnessově knize rekordů.

V našem obchodě můžete vybírat z velkého výběru dětského oblečení a speciálně v kategorii triček jsou k dostání trička s krátkým rukávem, trička s dlouhým rukávem, ale také trička s potiskem hrdinů z oblíbených filmů jako je například Ledové království, nebo Auta, která se v kinech dočkala již třetího pokračování.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

828 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 828 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání