1. 4. Apríl?

1. 4. Apríl?

Je to apríl? Není to apríl? 

Měníme naši strategii, rozhodli jsme prodávat dětské oblečení na zimu, jako jsou plavky nebo plážové osušky, dětské oblečení na léto např. kombinézy, čepice anebo rukavice. Kojenecké oblečení ve velikostech 122 až 146, dětské oblečení pro dívky s oblíbenými pohádkovými motivy: CarsSpidermanBakuganiToy StoryMickey - Walt DisneyHot WheelsSimpsons nebo naopak dětské oblečení pro chlapce Hello KittyBarbiePrincezny - Walt DisneyJahůdkaLittlest Pet ShopMinnieZvonilka atd.

Plavecké pomůcky z našeho eshopu byste mohli využít při sportování venku na hřišti, deštníky a pláštěnky zase naopak do bazénu a do zdravé láhve můžete dětem nachystat na svačinku nějakou zdravou výživu.

Na první dubnový den připadá nejen svátek všech pánu s křestním jménem Hugo, nejen Mezinárodní den ptactva, ale také den, pro který se vžilo označení Apríl.

Poslal Vás někdy někdo do obchodu pro bublinky do vodováhy, mezery do žebříku, nebo pro ohýbák na cihly? Ano? A vy jste šli?

Tak v tom případě jste se nechali, stejně jako jistě mnoho dalších před Vámi, i po Vás, nachytat jedním z aprílových vtípků, o kterém se pak ještě velmi dlouho mluvilo.

Tento původem zahraniční svátek se v Česku rychle ujal a první písemná zmínka o aprílu je již ze 17. století. A proč právě 1. dubna? Někdo tvrdí, že je to podle pohanského bůžka smíchu, který měl svátek právě v dubnu, důvodem vzniku také mohl také být přechod ze smutné zimy na veselejší jaro. V mediích i na internetu je tento den o to víc oblíbený, protože klesá úroveň vážnosti a lidé berou většinu informací s opatrností.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

837 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 837 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání