Zima se blíží

Zima se blíží

Pomalu, ale jistě se blíží měsíc prosinec, který s sebou přinese i první zimní den. Ten podle astronomů v letošním roce připadá na 21. prosince 2017 a zima začne okamžikem zimního slunovratu v 17:27:50 hodin.

Zima je jedním ze čtyř ročních období a je typická zejména nejnižšími teplotami a nejkratší dobou denního světla. Podle meteorologů jsou zimními měsíci označovány prosinec, leden a únor.

Toto chladné roční období je oblíbené především u dětí, zejména pokud se dočkají dostatečné sněhové nadílky a mohou venku užívat typických zimních radovánek. V našem eshopu můžete dětem pořídit kvalitní zimní oblečení pro děti a nechat je si užít sáňkování, stavění sněhuláků nebo iglú, i v zimním období totiž platí, že pobyt na čerstvém vzduchu je pro děti potřebný a blahodárný.

Důležité jsou především nohy v teple, proto jsou vhodné kvalitní zimní boty a teplé ponožky nebo punčocháče.

Především v mrazivém počasí je důležité ochránit ruce a prsty pomocí rukavic a neméně významná je i teplá zimní čepice pro děti, a v tuto chvíli už by nemělo nic bránit dětem vyběhnout ven do zimního prostředí.

Se staršími dětmi můžete v zimě vyrazit již za cíleným sportovním vyžitím, ať už na svah lyžovat nebo na stadion si zabruslit, a jistě vy i vaše děti oceníte výběr z naší široké nabídky kvalitních zimních bund a lyžařských zateplených kalhot.

V našem eshopu myslíme i na nejmenší děti a miminka, které je důležité chránit v zimě mnohem víc, než dospělé, protože jakožto ležící nebo sedící v kočárcích se nedostatečně hýbou. Můžete jim opatřit některou ze zimních kombinéz, avšak v zimě se nejspíš neobejdete bez fusaku, jednak fusaku do kočáru, ale taktéž fusaku do autosedačky.

Nejenže se naprostá většina dětí těší na sněhovou nadílku, ale v prosinci přichází i tradiční mikulášské balíčky a nejočekávanější a nejoslavovanější svátky roku - Vánoce. Kromě dětského a kojeneckého oblečení a potravin ze zdravé výživy, o které můžete zpestřit právě mikulášskou nadílku, u nás můžete nakoupit i dárky pod vánoční stromeček. Nabízíme velký výběr hraček pro děti a také u nás můžete sehnat i typický vánoční „měkký" dárek s pohádkovým motivem. Víte jaký?

Na druhou stranu umí být zima i zrádná a zákeřná a třeba u řidičů je toto roční období velmi nepopulární. Umí také přidělat starosti těm, kteří musí zaopatřit teplo svých domovů a udělat dostatečné zásoby topiva na zimu, kteří jen nemohou otočit ventilem ústředního topení, a pro všechny, kterým by i přesto nestačilo teplo domova a stále pociťovali zimu, máme širokou nabídku hřejivých dek.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

837 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 837 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání