Biatlon

Biatlon

Znáte jméno Gabriela Soukalova? Teď už vlastně Gabriela Koukalová! Těžko bychom hledali někoho, kdo by v dnešní době toto jméno neslyšel a někoho, kdo by nevěděl, co obnáší sport biatlon.

Jinak tomu bylo ale před pár lety. Zeptat se tenkrát někoho, co je biatlon, bude přemýšlet, ze kterých disciplín se skládá a jestli tam patří jízda na kole, nebo je to opravdu ten zimní sport, kterému byla věnována poslední reportáž ve sportovních zprávách v televizi. A jména jako Holubcová, Holubec nebo Háková se rozhodně nevyjímaly na transparentech.

Tzv. biatlonmánie zavládla v České republice od roku na přelomu roku 2012/2013, což potvrdili i vyprodané tribuny na únorovém Mistrovství světa v biatlonu 2013 pořádaného ve Vysočina Aréně v Novém Městě na Moravě.

Přitom základna biatlonu v ČR je široká po mnoho let. V různých regionech existuje spousta větších klubů, mezi nejvýznamnější patří Jilemnice, Letohrad, nebo Jablonec nad Nisou, ze kterého pochází v současnosti nejpopulárnější Gabriela Koukalová, ale i menších méně známějších klubů, jako např. Zruč u Plzně, nebo Břidličná na severní Moravě.

Pro upřesnění jedná se opravdu o běh na lyžích a střelbu, v létě existuje letní obdoba, kdy se běžecké lyže vymění za kolečkové, nebo pouze za běh.

Nejlepší věk pro děti, kdy začít s biatlonem je 6-7 let, kdy dítě nastupuje do první třídy. Sport není extrémně náročný na vybavení, k biatlonu jsou potřeba lyže a vzduchovka, vhodné oblečení pro děti, jak zimní, tak letní dětské oblečení. Od 15let děti vymění vzduchovku a střílí z malorážky.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

828 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 828 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání