18. 6. Den otců

18. 6. Den otců

Nejen matky, ale i otcové mají svůj den, svůj svátek. Ovšem ne vždy tomu tak bývalo, v dřívějších dobách, oslavovali tátové svůj svátek na Josefa (19. března). Postupně se však Dnem otců stala třetí červnová neděle, kdy slaví svůj den většina tátů v mnoha zemích v Evropě.

V našem eshopu nakoupíte spoustu dětského a kojeneckého oblečení a doplňků pro děti s tématikou tatínka nebo s pohádkovými tatínky. 

Nejznámějším animovaným taťkou je Taťka Šmoula, který je vůdcem Šmoulí vesnice a vychoval všechny dnešní dospělé Šmouly ve šmoulí vesnici. Je velmi moudrý, zkušený a ve šmoulí vesnici všechno organizuje a stará se, aby všechno správně fungovalo.

Důležitou postavou je otec i ve filmu Já padouch, kde hlavní hrdina padouch Gru neodolá kouzlu třech malých osiřelých děvčátek, a místo chystaných zločinů, se stane jejich adoptivním tátou.

Také v seriálu Violetta hraje otec významnou roli. German, otec dospívající dívky, se rozhodne před Violettou utajovat jejich minulost a speciální hudební nadání. Tento talent zdědila po své matce, slavné zpěvačce, která zemřela při tragické nehodě, když byla Violetta jen malé děvče.

Ve vedlejších rolích najdeme postavu tatínka téměř ve všech příbězích, Hodný dinosaurus přijde o tatínka při bouřce nebo ve filmu Doba ledová hledá tatínek svého syna uneseného zlými šavlozubými tygry.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

828 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 828 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání