1. 10. ​Mezinárodní den hudby

1. 10. ​Mezinárodní den hudby

Mezinárodní den hudby (International Music Day) vyhlásila Mezinárodní hudební rada při UNESCO roku 1975 a slaví se každoročně vždy 1. října. Tento den je věnován především hudbě klasické, protože vznikl na popud největších skladatelů 20. století, např. Dmitrije Šostakoviče. V Rusku je 1. říjen i tradičním začátkem koncertní sezóny.

Den hudby patří všem, po celém světě jsou organizována různá setkání umělců, soutěže a hudební besedy se skladateli. Hudba nás provází celým životem, již od dětství slýcháváme od maminek ukolébavky, ve školce pak přijdou písničky pro děti a s přibývajícím věkem děti hlavně zajímá to, co je „IN".

V televizi a na „youtubku" běží spousta hudebních seriálů pro dospívající jako je High School Musical, Hannah Montana nebo v současnosti velmi oblíbený příběh o talentované dívce, která po návratu do Buenos Aires, objeví pravou lásku a vášeň pro hudbu. Příběh pochází ze studia Disney a nese název Violetta.
V našem eshopu můžete vybírat z široké nabídky oblečení pro děti a doplňků pro děti s motivem těchto hudebních příběhů nebo také z velkého výběru oblečení pro děti s motivem celovečerního filmu Trollové, který vypráví o malých a šťastných skřítcích, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv.

Výsledky vyhledávání

doprava

nyní od

29,- Kč

image/svg+xml zasilkovna

Více jak 10 let na trhu

Provozujeme E-shop již přes 10 let a máme tak mnoho zkušeností a mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí. Jsme připraveni Vám nabídnout široký sortiment zboží za skvělé ceny.

30 dní na vrácení zboží

Chápeme případnou změnu názoru a proto Vám umožňujeme do 30 dnů vrátit zakoupené zboží bez udání důvodu

837 ks zboží nejen pro děti skladem

Ve vlastním skladu evidujeme nyní 837 ks zboží nejen pro děti, které jsou připraveny ihned k dodání