Omlouváme se, tento výrobek momentálně není k dispozici
Zaslat informaci o znovuprodejnosti výrobku
Hořká čokoláda s andskou mátou v BIO kvalitě s vysokým obsahem antioxidantů. Obsah kakaové sušiny 60 %.
Popis: Z Ekvádoru přichází jedinečná řada čokolád Pacari. Tato řada je výjimečná především výběrem základní suroviny. Zpracovává se výhradně tzv. aromatické, neboli jemné či výběrové kakao, jež tvoří necelých 10 % světové produkce a pochází z odrůd Criollo, Trinitario a Arriba Nacional.…
Ekvádorské kakao Arriba Nacional je ceněné pro svou bohatou květinovou a ovocnou vůni s ořechovým podtónem.
BIO Pacari hořká čokoláda s andskou mátou byla oceněna na prestižní soutěži “International Chocolate Awards 2014¨ stříbrnou medailí.
Složení: Kakaové hmota 48,84 %, kakaové máslo 4,96 %, esence z máty 6 %, třtinový cukr 40 %, slunečnicový lecitin 0,20 %.
Může obsahovat stopy mléka, oříšků a arašídů.
více