Pacari hořká čokoláda s andskou citronovou verbenou BIO
Pacari hořká čokoláda s andskou citronovou verbenou BIO
Omlouváme se, tento výrobek momentálně není k dispozici
Zaslat informaci o znovuprodejnosti výrobku
Hořká čokoláda s andskou citronovou verbenou v BIO kvalitě s vysokým obsahem antioxidantů.
Popis: Z Ekvádoru přichází jedinečná řada čokolád Pacari. Tato řada je výjimečná především výběrem základní suroviny. Zpracovává se výhradně tzv. aromatické, neboli jemné či výběrové kakao, jež tvoří necelých 10 % světové produkce a pochází z odrůd Criollo, Trinitario a Arriba Nacional. Ekvádorské kakao…
Arriba Nacional je ceněné pro svou bohatou květinovou a ovocnou vůni s ořechovým podtónem.
BIO Pacari hořká čokoláda s andskou citronovou verbenou byla oceněna na prestižní soutěži “International Chocolate Awards 2014 zlatou medailí.
Složení: Kakaové hmota, kakaové máslo, esence z citronové verbeny, cukr, slunečnicový lecitin.
Může obsahovat stopy mléka, oříšků a arašídů.
více